maanantai 17. maaliskuuta 2014

Nuori Victoria

Tämä ei ole arvostelu.



Katsoin edellisen kirjoittelun jälkeen tämän, 2009 ilmestyneen elokuvan. Tarina kattaa nuoruusiän, kuningattareksi kruunaamiseen ja monet muut hetket. Kuningatar Victoria ei taida olla kovin monelle tuntematon. Kuitenkin jos on, Victoriaaninen aikakausi sai kuningattarelta nimensä.


Traileri jota en suosittele katsomaan jos juonipaljastukset pilaavat katseluelämyksesi. Mulle trailerit on sellaisia jotka pilaavat juonen. Tässä varsinkin on paljon kohtauksia jotka kertoo paljon elokuvan tapahtumista. Onneksi katoin trailerin jälkikäteen.
*Sinua on varoitettu*

Pidin elokuvasta paljon, parissa kohtaa oli kiirehtimisen makua mutta tarina ei kärsinyt niistä. Luulen että minisarjana tämä olisi ollut myös hieno. Näyttelijät oli hyviä ja luonnollisen näköisiä.

Kelle suosittelen?
Tositarinaan perustuvien ystäville.
Hovi pukudraaman ystäville.

Arvosana
*****/5

Pitäisikö listata katsomani pukudraamat aikakauden mukaan? Voisin tehdä erillisen liitteen blogiin jossainvaiheessa. Ainakaan ite en oo löytäny sellaista mistään kun koittanut kattella muiden pukudraama juttuja. Katsottuja onki jo jonkun verran mutta järjestely omiin aikakausiin tulee ehkä olee vähän salapoliisintyötä joidenkin kohdalla :D.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti