keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Mikä on blogin tarkoitus?

Mui sinulle joka eksyit lukemaan tätä.

Idea blogista tuli ensin pukudraaman kautta. Tykkään katsella paljon historiallisia tv-sarjoja ja leffoja. Mieheni ei jaa kiinnostustani eikä oikeen oo muita joille sitäkään vähää höpisisi. Blogin kautta ainakin saa jakaa aivopierujaan ihan vapaasti ja joku lukee jos lukee. Jatkossa tulee postauksia erilaisista pukudraamoista mutta en niitä vakavalla mielellä katso, ei siis tule syväluotaavia analyyseja vaan randomia höpinää sarjoista joista pidän tai tulin vain katsoneeksi :3.

Sattumoisin kävin myös huvikseni katsomassa lolita asuja. Oon ennenkin ollut kiinnostunut lolitasta mutta tuntuu ettei ikäisiäni suvaita, olin joskus vuosia sitten kiinnostuneenakin ns. liian vanha näyttämään söpöltä. Silloinen henkinen jaksamiseni ei kuitenkaan antanut periksi ja en jaksanut ruveta miksikään sylkykupiksi. Nyt löysin oman tyylini. Lähinnä Classic Lolitasta löytämäni historiallistyyliset hienostuneet asut. 

Olen gootti henkeen ja vereen. En tiedä johtuuko pitkäaikainen rakkauteni vampyyreihin, koska asperger. Mutta jokatapauksessa mun ihanne vampyyrit elää vanhassa maailmassa, käyvät tanssiaisissa ja maistelevat kauniista neidoista ja herrasmiehistä. Siksi myös haluaisin pukeutua kuin ihailemani vampyyrit.

Kuvia mekoista joita haluaisin pitää:

Tämän mekon nähtyäni en voinut kuin sanoa "tässä on mun mekko". Kuin vanha sinivalkoinen teeastiasto mekkona. 

Tässäkin nuo maisemat on oikein nätti kuvio ja nuo aasialaiset hapsuhakaset on oikein kaunis lisä.

Ei voi olla kauniimpaa Burgundin sävyä kuin tässä, ihana tuo rinnuksen hörsylä.

Myös pidempihelmainen olisi kiva. SoLolitan vaatteissa on ainakin suht samat koot kuin tavallisissa vaatteissa. 

Jokunen paitakin olisi kiva. Ehkä kannattaa totutella ensin yhdistelemällä lolipaitoja arkivaatetuksen kanssa.

Tai voisin yhdistää tuon paidan perus mustaan hameeseen lyhyenä...

...Tai pitkänä hameena. 

Nyt varmaan mietitte, minkä ikäinen oon. Ikähän on vain numeroita mutta 30. Ainakin luulisi ettei kaltaiseni täti-ihmisen nämä vaatevalinnat vois loukata kenenkään real lolitan herkkää mieltä. Tarkoitukseni on hankkia halvalla vaatteita, en edes halua katsoa "oikeita" eli brändi vaatteita. Mulle riittää et rahaa menee jo tarpeeksi nukkeiluun ja nukeillani on kolme eri brändin asua, se riittäköön :D. Plus mun buubsit ei mee niihin hienoihin kalliisiin vaatteisiin :D. 

Jos siellä on joku kuitenkin joka haluaa sanoa jotain rakentavaa näistä vaatteista tai lolitasta yleensäkin, otan mielelläni asiallisia neuvoja vastaan :). 

4 kommenttia:

  1. Kolmatta mekkoa olen itsekkin joskus katsonut.
    Kaikki lolita vaatteet olivat ihania!
    Tärkeintähän tässä kaikissa tyyleissä on edustaa itseään ja sitä mistä pitää.

    Hinnat ovat brändi vaatteissa aika karmivat. Itseäni ei edes huvita vilkaista millaisia vaatteita sieltä löytyy. Ja lolitahan en kokonaan ole juuri näiden "sääntöjen" vuoksi mistä moni lolita pälättää :/ Joka on hieman harmillista... Mutta elämä on ;D

    Heih! Tää sinun blogi vaikuttaa hyvältä. Odotan innolla tulevia postauksia!

    VastaaPoista
  2. Meillä täti-ikäisille pitäisi perustaa joku vastaava madamelolita jossa ei näyttäisi ihan epätoivoiselta.
    Hauska idea blogiin! tulen ilman muuta lukijaksi.

    VastaaPoista
  3. Oi, kivaa että perustit tällaisen blogin! Nyt minäkin ehkä saan rohkeutta perustaa sen oman lifestyle-blogini. :)
    Tosi hienoja vaatteita, etenkin tuo viininpunainen mekko sekä mustat hameet. Itsekin haluaisin maustaa pukeutumistani enemmän viktoriaanishenkisillä vaatteilla.

    Minusta ei kannata miettiä yhtään mitä joku muu miettii vaan pukeudut juuri siten kuin sinusta tuntuu hyvältä ja mistä itse tykkäät. Lolitamaailma tuntuu minustakin vähän turhan sääntöjen täyteiseltä, ihan hyvä vain että sitä hiukan tuuletetaan. Jos joku vetää herneen nenään niin se on sitten sen ongelma. Ei lolitavaatekaupoissa sentään ole yläikärajaa eikä katsota pärstäkerrointa. :'D

    Itse tykkään sekä brändi että off-bränd vaatteista, niitä on ihan hyvä yhdistellä keskenään. :3

    VastaaPoista
  4. Tykkään erityisesti ensimmäisestä, toisesta ja kolmannesta mekosta <3. Suomen lolitapiireistä löytyy kyllä kolmekymppisiäkin loleja, joten mukaan vaan! Ei täällä kukaan ketään arvostele iän takia (yksi päälle 40v on myös mukana :>). Lolitojen keskuudessa pyörii ihan valtavan erilaista sakkia! Mulla on ainakin ollut ihan älyttömän hauskaa ja muutenkin lolitan aloittaminen on tuonut paljon kavereita niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Ja juttua kyllä riittää aina.

    Brändiä ei tarvitse ostaa, mutta sitäkin saa yllättävän halvalla kun ostaa käytettynä. Itse olen harrastanut aktiivisesti lolitaa jo neljä vuotta, enkä ole kuin pari brändivaatetta ostanut suoraan kaupasta. Kannattaa liittyä Enfant Terribleen, sieltä saa paljon infoa lolitasta, vaikkakin keskustelu ei enää käy aktiivisesti. Terriblen kautta saa kuitenkin ostettua helposti käytettyjä vaatteita. Facebookissakin on lolita ja gyaru kirpputori. Jos brändiä ei halua ostaa, niin Bodyline on myös ihan jees paikka ostaa vaatteita. Kyseisen kaupan suhteen käyttäisin kuitenkin kriittistä silmää, koska vaatteissa saattaa rönsyillä muovipitsiä, mikä ei yleensäkkään ole kovin esteettistä. Niin ja tietysti jos osaa itse tehdä vaatteita niin mikäs sen parempaa! Halvalla kyllä vaatteita löytää, kun osaa oikeista paikoista etsiä. Kannattaa myös tsekata suomalainen indie-brändi Cloudberry Ladyn sivut!

    http://cloudberrylady.blogspot.fi/
    http://cloudberrylady.tumblr.com/

    Mun mielestä kaikkein parhaimmat yhdistelmät asuissa syntyy yleensä justiinsa miksaamalla off-brändiä ja brändiä. Silloin saa tehtyä niin erilaisia ja persoonallisia asukokonaisuuksia kun vaan sielu sietää. Kokonaan brändiä sisältävät asut tuppaavat usein olemaan hirmu tylsiä ainakin omasta mielestäni.

    Rohkeasti vaan mukaan miitteihin! Itse asun Tampereella, joten pyörin siellä kaikkein eniten. Helsingissä tulee myös käytyä. Vinkkejä voin aina antaa.

    Kaichi/Minja

    http://dailyfuckery.blogspot.fi/

    VastaaPoista