tiistai 28. maaliskuuta 2017

Hellocon 2016 ja Looking For Alice 2017

Olen käynyt kahdessa lolita tapahtumassa ja nyt kerron kokemukseni niistä molemmista.

Hellocon

Ensimmäisessä Helloconissa olin tämän näköisenä. Se oli myös viimeinen Hellocon jota järjestettiin. 

Kukkapanta oli liian painava, se tipahti alas jo kuvien ottamisen jälkeen :D. Hameen printtinä on Versaillesin palatsi. Rakastan lolitassa kaikkia historiallisia teemoja.

Olin menossa junassa. Vanhassa kännykässä ei oo potkua tän laadukkaampiin selfieihin. niin söpöltä näyttää et hymykin irtoaa :).

Millaisia lolita tapahtumat on? Hellocon oli kaksipäiväinen, olin vain ensimmäisenä päivänä koska seuraavan päivän teekutsulippuun ei ollut varaa. Hellocon kuten muutkin lolita tapahtumat, on varsinaisia muotitapahtumia. On kävijöitä jotka ovat pukeutuneet parhaimpiinsa koska mahdollisuus nähdä muita isosti on vain kerran vuodessa. Harrastajat eivät koita miellyttää kuin itseään pukeutumalla hienosti, ja sanoisin että lolita voi olla myös kuin kävelevä taideteos. Näin monta hienoa kokonaisuutta mutta en uskaltanut käydä kehumassa :D.

Paikalla oli myös myyjiä laidasta laitaan. Alla mitä itse ostin. 

Ensimmäinen Japanilainen brändi asia, muut mun vaatteista on Kiinalaista indie brändiä. Tätä pidetään päässä jos joku ihmettelee mikä se on :).

Ostin myös korppi kaulakorun. Kuva on otettu myöhemmin.


Tapahtuma ja näytökset 4/5

***

Looking For Alice

Luin Edgar Allan Poeta samalla kun tein ostopäätöksen mekosta. Helmassa on kuvia korpista, musteesta ja kirjoituspöydästä. Tuli heti Korppi novelli mieleen. Lähempänä tapahtumaa tajusin että helman teema onkin Alice teemaa, pahus ajattelin. Mutta mulle se on edelleen Korppi novellia inspiroitunut. Peruukki on musta punertavilla laivoilla, lisää korppia tekee mummin vintage laukku ja mustat noitahenkiset saappaat. 

Looking For Alice oli yksipäiväinen tapahtuma mutta sillä oli 2 eri osiota. Ei ollut varaa mennä päivätapahtumaan niin olin sitten iltatapahtumassa. Oli hienoja esityksiä, muodista balettiin ja burleskiin. 

Bloomersit koska ihanaa pehmeää musliinia. Angelic Pretty päivänvarjo, Ihana kukkasormus, ja heppa pinni. Ja tietysti orkidea rukoilijasirkka avaimenperä kun mokoma eläin ollut joskus terraariossani.

Paikkana Gloria oli hirveen pimee. Ehkä ensi vuonna on parempi valaistus niin näkisi paremmin myyntipöydätkin. Nyt jäänkin sitten odottelemaan seuraavan tapahtuman julkistusta. Youtubesta löytyy tähänkin tapahtumaan muotinäytös videot ja muuta mukavaa kun hakee tapahtuman nimellä.

3/5 tapahtuma muuten mutta baletti ja burleski lisättynä 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti